BLIDÖ BIO

www.blidobio.se

Fest

Blidö Bio kan hyras för större eller mindre fester, bröllop och andra evenemang!

Bord, stolar och tygdukar finns för sittningar upp till 120 personer i salongen som mäter 9x13 meter exklusive scen. Salongen rymmer även 5 buffébord som finns att tillgå.

För olika typer av evenemang finns även möjlighet att hyra scen, scenljus, backstageområde, loger, flygel, biografprojektor, uteserveringsbar, partytält samt personal. Vid längre framförhållning kan Blidö Bio även erbjuda levande musik/show.

Priser beroende storlek på sällskap samt om det är fest eller ett kommersiellt evenemang. Prisnivån försöker vi hålla lägre än motsvarande alternativ, men vi behöver trots allt ha täckning för att kunna driva verksamheten. För fest är grundpriset 5000:- för salongen samt 50:- per bord (för 6 personer) och 50:- per duk. Projektorn hyr vi ut för 1000:- per kväll. För att hålla en bokning vill vi gärna ha en förskottsbetalning om 2000:-. Speciellt för bokningar under helger samt perioden 15 juni­-15 augusti är vi tacksamma för relativt god framförhållning.

Vid intresse, maila gärna ert telefonnummer till [javascript protected email address] så ringer vi upp er så fort vi har möjlighet!

Välkommen till Blidö Bio

 

Nyhetsbrev

 

Facebook

Email

blidobio@gmail.com

Länkar